FORGOT YOUR DETAILS?

среда, 07 март 2018 / Published in Saveti

Žena pretrpana obavezama lako zanemari sebe, što je bio slučaj i sa našom čitateljkom Svetlanom, koja dugo nije menjala frizuru i čije su se kombinacije svele na majice i pantalone. Mi smo joj pokazali kako da ponovo zablista, uz malu pomoć boja.

Čipkana haljina ističe ženstvenost

Čipkana haljina uz telo stoji Svetlani kao salivena. Struk je istaknut, dužina do kolena prava i lepa figura je istaknuta. Pastelne nijanse savršeno se slažu uz maslinasti ten, ali i novu nijansu kose.

Bez frizera nema prave nijanse

Frizer Boban je samo malo istonirao Laninu kosu, oko lica joj je izvukao svetlije pramenove, a pri vrhu za ton tamnije. Po površini je dodao par tonova tamnije čokoladne boje, a onda je sve prelio svetlosmeđe-bakarnom. Odradio je i tretman za hidrataciju i povećanje volumena, jer Lana ima kvalitetnu kosu, ali tanku vla.

Izvor: Blic zena

среда, 07 март 2018 / Published in Saveti

Priznajte! Svima nam je muka od mokrih lokni, tetkastih punđica i ostalih frizura koje se iz godine u godinu ponavljaju na velikim maturama. Klonirane maturantkinje su prošlost! Za sve tinejdžerke pripremili smo originalne predloge frizura za matursko veče, sa kojima će izgledati elegantno, ekstravagantno, ali i pomalo vrcavo. I zasigurno primećeno!

Uz pomoć talentovanih frizera Bobana Ćirića i Darka Ivanovića iz salona “Sotto sopra”, saznali smo koji su to novi trendovi kada je stilizovanje kose u pitanju i verujemo da ni u najluđim snovima niste pomišljali da samo od kose može da se isplete korpica, napravi cvet ili kruna.

Podignuta kosa uglavnom je izbor mnogih tinejdžerki, a ovo je način da umesto klasične punđe napravite nešto drugačije, originalno i potpuno ekstravagantno. Mnoštvo detalja i dimenzija koje nudi ova frizura privući će svačiju pažnju i obezbediti vam gomilu komplimenata.

Za one romantične devojke koje su za svoje matursko veče odabrale lepršave haljine, kruna od kose je odličan izbor. Ona ne mora da bude savršena, čak je i poželjno da ima taj “raščupani” momenat i pravo je osveženje u moru uglancanih i zategnutih frizura.

Ako želite nešto ženstveno i razigrano, za matursko veče napravite cvet od kose koji će sigurno biti zvezda večeri! Za ovu, kao i za ostale frizure treba da imate dugu kosu, a najlepše će izgledati na smeđoj ili plavoj kosi prošaranoj svetlim pramenovima.

Izvor: Blic zena

среда, 07 март 2018 / Published in Saveti

Za svežu frizuru i savete iz prve ruke obratili smo se velemajstoru svog zanata, frizeru Bobanu Ćiriću iz salona „Sotto Sopra“, koji nam je otkrio tajnu prirodno lepog izgleda kose i istakao koje nijanse će ove sezone dominirati.

– Apsolutni hit za ovu sezonu su tonovi tople svetlo-smeđe kose osvetljene zlatnim nijansama, zatim mešavina braon tonova sa crvenim nijansama, nijanse bakra i bakarno zlatni tonovi, a za one smelije tu su tonovi sede i izbeljene kose, pastelno plava i roze i tonovi pepela – rekao je.

Što se stilova farbanja tiče, trend koji dominira je “babylights” tehnika farbanja. To su pramenovi koji imitiraju prirodnu, suncem okupanu kosu koja nas podseća na nežne dečje vlasi, koje tokom letnjih meseci prirodno posvetle. Prelazi su postepeni i nijanse se prelivaju jedna u drugu.

– Pored apsolutno dominantnog „babylights“ trenda, veoma aktuelna biće i takozvana „ronze“ boja koja se dobija kombinacijom bakarno-crvenih i bronzano-braon tonova, a idealna je za dame rozikastog tena. Platinasto-plava nikada neće izaći iz mode, a crna kosa, osim ako je prirodna, nije poželjna – ističe on.

– Raskošne lokne i talasi nastavljaju i dalje da  dominiraju kod dama koje preferiraju romantičan izgled, ali uz malu promenu- sve treba da izgleda što prirodnije, kao prirodno osušena talasasta kosa, razbarušena i čak malo neuredna. Vraća se lagano i trend teške, ravne i sjajne kose. Kod ravne kose i frizure glavni akcenat je na maksimalnom sjaju – savetuje on.

Izvor: Blic zena

TOP