FARBANJE KOSE

FARBANJE I PRAMENOVI

Prepustite se našem profesionalnom timu.

Mi ćemo ispoljiti svoju kreativnost, iskoristićemo Vaše prednosti. Pomoći ćemo Vam da sebe vidite na pravi način.

NUDIMO VAM:

NAŠE USLUGE

Mnoštvo tretmana za Vašu kosu.

“Uskladićemo boju kose sa Vašim tenom i bojom očiju, a odabir boje i način kolorizacije prilagodićemo teksturi Vaše kose.

U našoj ponudi možete pronaći razne vrste tehnika bojenja kao što su ombre, sombre, balayage, monohromatsko bojenje (bojenje cele dužine) i bojenje pramenova.

Pored svih navedenih tehnika radimo i klasično šatiranje. Prilikom bojenja prate se svetski modni trendovi i uvek možete da očekujete visok kvalitet sjaja u kosi i neoštećenja kose prilikom bojenja. ”

Svi tipovi kose su naš zanat. Počevši od toga da li imate dugu, kratku ili kovrdžavu kosu, ili želite da promenite izgled imamo tretman za Vas! Promenite celokupni imidž kod nas!

RADNO VREME

PON

09:00 - 20:00

UTO

09:00 - 20:00

SRE

09:00 - 20:00

ČET

09:00 - 20:00

PET

09:00 - 20:00

SUB

10:00 - 16:00

NED

10:00 - 16:00

ZAKAŽITE ODMAH. POZOVITE

“ Nezadovoljni ste svojom kosom, a nemate ideju šta s njom? Menjali biste svoju frizuru, ali kako? Zato se prepustite nama koji smo za to kvalifikovani i sa dugogodišnjim iskustvom. ”

PREPARATI

Radimo sa profesionalnim preparatima za kosu Paul Mitchell, La Biosthetique, Coiffance, Nika. Neprestano pratimo modne trendove, ali cilj nam je da Vaša frizura odgovara vašem licu, stilu oblačenja i profesiji kojom se bavite.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

SOTTO SOPRA

FRIZERSKI SALON

Beograd 25 godina sa vama

KONTAKT

Budite slobodni da nam pišete, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

    Unesite kod sa slike: captcha