frizerski salon sotto sopra beograd

PRAMENOVI

Kosa u jednoj boji istakne celokupan izgled, ali - širi ili uži, svetliji ili tamniji, u jednoj ili više nijansi - pramenovi naglašavaju određene crte lica, ali i daju kosi volumen, koji je mnogima, posebno sa tankom kosom, veliki problem.

Pramenovi intenziviraju boju kose i stvaraju zanosne odsjaje u Vašoj kosi. Svetlo koje se igra u Vašoj kosi sa izvučenim pramenovima čini kosu blistavijom. Tamni pramenovi čine kosu gušćom

TEHNIKE IZVLAČENJA PRAMENOVA

OMBRE

Ombre je nijansiranje kose sa postepenim ali vidljivom razlikom boje od tamnog korena ka svetlim krajevima. Nastao je u Holivudu kada su glumice između snimanja dva filma, zbog promene imidža, puštale svoju prirodnu boju kose. Ombre se ne odnosi samo na prirodnu boju kose gde su krajevi posvetljeni ili na braon nijanse. Na smeđoj kosi možete imati ombre kesten, crvenkaste ili bakarne nijanse.

SOMBRE

Sombre je “mekši” tj. ombre sa nežnijim prelazom. Razlika između boje u korenu u krajevima je manja i izgleda prirodnije od ombre nijansiranja. Kontrast nijansi od korena do krajeva je manji nego što je to kod ombre nijansiranja kose.

BALAYAGE

Balajaž predstavlja nijansiranje kose bez precizno određenog mesta pramnenovima i namenjen je damama koje žele što prirodnije nijansiranje kose sa malo kontrasta. Pošto je reč o pramenovima, ne mora se raditi cela kosa, već i samo par pramenova. Čisto da se da druga dimnezija i osenči kosa. Balajaž je mnogo blaži nego ombre, ali se primećuje nijansiranje.

HYGGE

Hygge boje u rasponu su od zlatnih, toplih plavih, do mekih bronzanih, kremastih narandžastih i bogatih smeđih. Drugim rečima, ovaj trend ne nalaže jednu boju koju sad svi treba da nosimo, već čitavu paletu toplih nijansi koje možete da prilagodine svom tenu.

LOWLIGHTS

Kod lowlights tehnike, tamniji pramenovi se dodaju ispod ili oko vrata, a svetliji na vrhu glave. Sa ovom vrstom pramenova necete postići dramatičan izgled,

BABYLIGHTS

Babylights su zapravo fini i nežni pramenovi koji bi trebali podsećati na prirodnu dečiju boju kose leti koja je svetlija na vrhovima i kruni kose. U drugim tehnikama boja se nanosi na veliki deo kose, dok se babylight pramenovi dobijaju nanošenjem boje na male delove kose i najbolje funkcionišu na tankoj kosi.

NAŠE USLUGE

Mnoštvo tretmana za Vašu kosu.

Svi tipovi kose su naš zanat. Počevši od toga da li imate dugu, kratku ili kovrdžavu kosu, ili želite da promenite izgled imamo tretman za Vas! Promenite celokupni imidž kod nas!

RADNO VREME

PON

09:00 - 20:00

UTO

09:00 - 20:00

SRE

09:00 - 20:00

ČET

09:00 - 20:00

PET

09:00 - 20:00

SUB

10:00 - 16:00

NED

10:00 - 16:00

ZAKAŽITE ODMAH. POZOVITE

“ Nezadovoljni ste svojom kosom, a nemate ideju šta s njom? Menjali biste svoju frizuru, ali kako? Zato se prepustite nama koji smo za to kvalifikovani i sa dugogodišnjim iskustvom. ”

PREPARATI

Radimo sa profesionalnim preparatima za kosu Paul Mitchell, La Biosthetique, Coiffance, Nika. Neprestano pratimo modne trendove, ali cilj nam je da Vaša frizura odgovara vašem licu, stilu oblačenja i profesiji kojom se bavite.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU

SOTTO SOPRA

FRIZERSKI SALON

Beograd 25 godina sa vama

KONTAKT

Budite slobodni da nam pišete, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

    Unesite kod sa slike: captcha